Yoga på taket,kajakk og gjørme

Så kom plutselig et glimt av sommer til trøndelag. Sol og sommertemperatur lokka oss ut av klassrommet og vi klatra ut vinduet og ut på taket for å ta yogaøktene ute. Herlig å stå der ut på taket å sammen og gjøre yoga mens sola varma oss i ansiktet og vi nesten kjente den ekstra energien komme bare med solstrålene. Det var bare å nyte øyeblikkene. På grunn av det herlige været ble ukeplan forandra og vi tok tur til sjøen og hadde en heldag med kajakkpadling og kano. På blikkstille sjø fikk mange av oss den første turen ut i en kajakk. De fleste av oss var mest i kajakken hele dagen og hadde knapt tid til å på land for å spise. Lunsjen ble laget på bålpanna og vi kosa oss på svaberget med selvlaga lunsj i sola. 

En del av oss hadde nok ikke trodd at vi kom til å tørre å padle kajakk, men der tok vi feil. Det var herlig og bare padle rundt og kjenne at vi klarte det helt alene. En enorm frihetsfølelse:)  En utrolig herlig dag som vi ønsker oss flere av. Line tok også en dukkert for å markere hvor varmt det var. Vi innbilte oss nesten at det var sommer.

Så kom fredag med gjørmedag  på timeplanen. Vi hadde en mistanke om at dette kom til å bli litt skittent, men at det skulle bli så møkkete hadde vi vel ikke trodd. Bildene trenger nok ikke så mange komentarer - de taler for seg!! Det ble etterhvert vanskelig å kjenne igjen enkelte av medelevene. Her var det nok mange som strakk grensene ganske langt og kast seg ut i oppgavene med med med stort engasjement. For en dag:)

Ut på taket med yoga i sola

 

 

Line ble hekta på kajakk:)

Veronica fikk vi knapt nok på land for å spise.

Gjengen i aksjon

 

Lunsj på bålpanna.

 

 

Å så kom fredag med gjørmedag på ukeplan......

Therese ligger godt an til å bli årets gjørmetroll

Veronica ser ut til å ha det greit hun også.

Det er bare en ting å si - herlig opplevelse og noe vi slett ikke kommer til å glemme med det første!!!!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Livslinja 17/18

Livslinja 17/18

23, Levanger

Hei og hopp! Vi er en av seks linjer på Skogn Fhs i Nord-Trøndelag. Her på Livslinja går det 10 herlige jenter og læreren er selveste Marit Nordholmen. På denne bloggen får du innblikk i hva vi gjør på Livslinja, men også generelt på skolen. Håper du liker bloggen, og gjerne legg igjen en kommentar! For mer info besøk www.skognfhs.no

Kategorier

Arkiv

hits